Uret, der opfyldte mine krav

By:

Jeg er meget kræsen, når det kommer til størstedelen af de valg, jeg træffer i løbet af dagen. Dog er det specielt slemt, når jeg skal have købt noget tøj ind. Her kan jeg bruge rigtig lang tid, men det skyldes jo, at jeg kun vil gå med noget, der virkelig tiltaler mig, og så skal det passe til den stil, jeg forsøger at skabe. Dette var specielt svært, da jeg skulle have købt et ur, men i sidste ende lykkedes det mig, hvilket var virkelig rart. Uret var den famøse prik over i’et, som jeg manglede, og da jeg endelig fandt det, blev jeg utrolig glad. Vil du høre mere om, hvilket ur jeg valgte, kan du fortsætte med at læse med her i artiklen, hvor jeg løfter sløret for min model, samt hvor uret blev købt.

Et ur fra Seiko var det rigtige valg

Det mærke jeg faldt pladask for, hvor Seiko. De laver nogle utrolig smarte ure, og der var endvidere et bredt udvalg, hvor jeg havde meget at vælge mellem. Uret jeg valgte hed ” Seiko Herreur Chronograph Sapphire SNDG67P1”, og jeg var specielt vild med den sorte urskive samt den maskuline stålrem. Det hele spillede, og jeg kunne ikke være mere lykkelig. Jeg havde været på jagt efter et maskulint ur, og dette opfyldte alle de krav, jeg havde. Det hvor forholdsvis stort, og så synes jeg bare, at den sorte urskive i kombinationen danner rammer for et fantastisk ur.

Jeg købte mit ur hos designerure.dk. Her har de nemlig et stort udvalg er Seiko herreure, hvilket gør, at de helt sikkert har en smart model, som passer til det budget, du har til at købe for. Skal du altså have et nyt ur, så hold øje med Seiko og kig forbi deres webshop.

Posted in: SEIKO Herreure