To populære ure fra Seiko

By:

Det vil altid være ”in” at gå med ur, og da bestemt i dagens Danmark er det næsten et ”must”, at du har et, hvis du bare vil følge med moden nogenlunde. Dog er det lang fra en let omgang, når du skal finde det rette ur, og hvis du ligesom mange andre mænd har svært ved at starte et sted, kan det anbefales, du kigger lidt nærmere på mærket Seiko. De leverer altid topkvalitet, og der skal nok være lige det Seiko herreur, der passer til din stil og personlighed. I denne artikel vil du finde to forskellige modeller, som virkelig er populære i tiden – så læs med.

”Prospex Solar SNE439P1”

Det første ur er lidt mere farverigt end normalt, men det er bestemt et ur, der vil passe til din stil, hvis du også forsøger dig lidt med forskellige farver, hvor sort er inkluderet. Urets kant er multifarvet, og her bliver der kombineret tre farver nemlig rød, blå og sølv. Selve urskiven er sort, og bliver suppleret af hvide visere. Uret har desuden en diameter på 43 mm, og så har den en sort og sporty gummirem, der supplerer det hele til perfektion. Dette ur kan gå til det meste, men er du en sportstype, der ofte har sort i din tøjstil samt måske forsøger med andre farver, er dette oplagt.

Seiko Herreur SUR205P1”

Dette ur er markant mere minimalistisk, og det kombinerer kun farverne hvid og sølv, hvorfor det passer til de fleste tøjstile. En sølv stålrem og en hvid urskive går ikke af mode, og det er altså et sikkert valg, der ikke koster specielt mange penge.

Begge disse Seiko herreure kan du finde på designerure.dk, hvor de har et stort udvalg, gode priser og fri fragt. Det er altså uden tvivl den side, du skal købe ind ved.

Posted in: SEIKO Herreure