Svensk kvalitet i særklasse – Daniel Wellington

By:

Lad mig slå det fast med det samme – jeg er helt vild med Daniel Wellingtons fænomenale herreure, som gang på gang overrasker og imponerer ift. såvel design som pris. Har du levet under en sten, får du i dette blogindlæg en lille opdatering på, hvorfor svenske Daniel Wellington i disse år har indtaget det danske urmarked med storm! Til sidst i indlægget har jeg også gemt et lille tip til dig, som leder efter billige Daniel Wellington herreure – så læs med!

Unikke designs og minimalistisk tilgang 

Selvom vi danskere i mange henseender elsker at lave sjov med vores svenske broderfolk, må vi nu unde dem den cadeau, at Daniel Wellington virkelig har ramt hovedet på sømmet. Ikke nok med at kvaliteten er helt i top – prisen er såmænd også banket tilsvarende i bund. Jeg er selv efter længere tid omsider hoppet med på bølgen, og jeg må indrømme, at det også var på høje tid. Jeg har længe været forelsket i en af de klassiske modeller med en sort rem og simpel, clean urskive. Fordelen ved disse ure er, at man både kan bruge dem til hverdag og fest, hvorfor det ikke er nødvendigt at købe flere ure og opbygge en stor samling bare for at være dækket ind. Med et herreur fra Daniel Wellington har du et casual, moderne og stilet ur, som alligevel er noget særligt, hvilket helt sikkert er derfor, at så mange i disse år sværger til den svenske kvalitet.

Som lovet får du selvfølgelig også et lille tip til, hvor du kan finde Daniel Wellington til fair priser på nettet. Jeg købte personligt mit ur på designerure.dk, hvor de har et stort udvalg af ure fra det velrenommerede urmærke. Du får tilmed lynhurtig og gratis fragt, så du får mere ur for pengene end ellers.