Seiko Chronograph er den perfekte gave til manden

By:

Vi giver gaver til vores kære i mange henseender, hvad end det gælder fødselsdage, mærkedage, jul eller jubilæer. Uanset dagens anledning er det en helt speciel følelse at give en person, man holder af, en lækker gave. Smilet breder sig på modtagerens læber, og øjnene funkler af glæde. Men hvilken gave skal man give? Dette kan til tider være svært at finde ud af, men dette har vi råd for. Hvis du skal give en gave til en mand, du har kær, er det altid en god idé at give et armbåndsur. Ure kan man ikke få nok af, og hvis du vælger at give et ur af god kvalitet, vil personen have glæde af uret i mange år.

 

Seiko Herreur Chronograph SNAF51P1

Et armbåndsur af fantastisk kvalitet er uden tvivl et ur fra Seiko. Dette brand er et af de førende brands inden for ure, og dette er tydeligt at se. Kvaliteten og designet er nemlig helt i top, og vælger du eksempelvis modellen Chronograph SNAF51P1, vil du få et stilrent og flot kvalitets-ur. Dette ur er til manden, som ikke ønsker guld og glimmer, men som i stedet er til rå og stilrene linjer. Udover blot at fortælle klokkeslættet har dette ur også indbygget dato, alarm og stopur. Glasset er mineralglas, urkassen er sølv og rustfrit stål, mens urlænken er i brunt læder med syninger i hvid. I forhold til urets størrelse måler diameteren 45 mm, mens urets tykkelse er 11 mm. Ønsker du at glæde en mand i dit liv med en god gave, vil dette Seiko-ur være et virkelig godt bud.

 

Uret fås hos designerure.dk, hvor prisen er yderst fordelagtig. Ydermere er der gratis fragt og hurtig levering, hvilket er en god service at få med. Du kan se uret samt andre ure fra det populære mærke Seiko her: http://www.designerure.dk/shop/frontpage.html.

Posted in: SEIKO Herreure