Sælger mere end 1 mio. ure årligt

By:

Daniel Wellington hitter stort for tiden, og man ser disse smukke ure stort set alle vegne. Urene har et lækkert klassisk design, og så er priserne så attraktive, at de fleste kan være med. Daniel Wellington laver både ure til mænd og kvinder, og priserne ligger i et prisleje på omkring 1.000 danske kroner. Daniel Wellington er navnet på urene, men stifteren af brandet er svenske Filip Tysander. Filip mødte Daniel på en rejse, hvor han blev forelsket i et armbåndsur Daniel bar på. Uret var et vintage ur, og Daniel havde skiftet den klassiske rem ud med en Nato rem. Denne kombination af det rå vintage og det smarte nylon, skulle blive inspirationen til, at Filip stiftede urmærket, og opkaldte det efter Daniel Wellington.

Filip rejste selv den kapital det krævede, for at sætte hele processen i gang, og i dag ejer han stadig 100 procent af den voksende virksomhed. Allerede i 2014, blot tre år efter, at virksomheden blev grundlagt, nåede de et salg på mere end 1 mio. solgte eksemplarer dét år.

Urene kan bruges til alle anledninger, om det kræver et jakkesæt, en tennistrøje eller et par sejlersko, så passer urene til alt. Det smarte er nemlig, at du den ene dag kan bruge en læderrem, og den næste skifte til din nylonrem. Urenes remme er nemlig super lette selv at skifte mellem.

Gratis og hurtig levering

Mit Daniel Wellington ur er købt på designerure.dk og er modellen Cambridge. Uret er klassisk udseende med den sølvfarvede rustfrie urkasse, de sølvfarvede visere på den smukke hvide skive. Remmen som fulgte med mit ur er en Nato rem lavet af nylon, og er super flot til et sommer outfit. Jeg sparede 100 kroner på mit ur på designerure.dk, og fik oven i købet gratis levering som tog et par dage. Designerure.dk har desuden en Trustpilot score på 9,6 ud af 10 mulige!