Mere end 1 mio. solgte ure årligt

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Daniel Wellington er et urmærke, som siden virksomheden blev grundlagt i 2011, har opnået stor succes på rekord tid. Urene er minimalistiske men eksklusive at se på, og priserne ligger på omkring 1.000 kroner, som gør, at næsten alle kan være med. Mærket er svensk, og blev som sagt grundlagt i 2011 af svenske Filip Tysander. Han havde nok ikke forestillet sig, at han på under fire år, kunne opnå et årligt salg på mere end 1 mio. ure.

Smart accessory til mænd

Som dreng er det meget begrænset, hvad jeg går med af smykker, men siden jeg købte mit Daniel Wellington ur sidste år, har jeg brugt det dagligt. Uret kan bruges til alle anledninger, og passer til de fleste outfits.

Bliver remmen slidt, eller får man lyst til at prøve noget nyt, kan man selv super nemt skifte rem.

Der fulgte en læderrem med til mit ur, men Daniel Wellington har et kæmpe udvalg af blandt andet Natoremme, som er en rem lavet af nylon. Disse nylonremme, giver urene et super fedt sommerlook, og jeg tænker selv at ville købe en sådan rem til sommer.

Jeg har haft mit ur i over et halvt, og jeg fornemmer at uret er af god kvalitet. Alle Daniel Wellington herreure måler 40mm i diameter og 6mm i tykkelse og er udført i rustfrit stål. Urskiverne er enten hvide eller sorte, og remmene varierer i forskellige lædertyper og nylon.

Gratis levering

Uret er købt på designerure.dk som har et kæmpe udvalg af ure til både mænd og kvinder. Det var desuden her, at jeg fandt de bedste priser og leveringsvilkår. Jeg sparede ca. 200 kroner på mit ur, og fragten var gratis. Det store udvalg og den generelle gode service, er blandt andet grunden til, at de har opnået en Trustpilot score på 9,6 ud af 10. Besøg deres hjemmeside, og se deres store udvalg.