Gaven til min mand

By:

Jeg har jordens dejligst mand, men det er sjældent jeg får sagt det til ham, han er en fantastisk far og sørger for at både jeg og vores 3 børn lever et liv i sus og dus og at vi har langt mere end det som vi har brug for i hverdagen.

 

Enkelt og uden pynt

Min mand er af den gamle skole og jeg vidste han ikke ville være til et af de moderne ure med en masse pynt og, som mest af alt lignede noget, som var klar til en tur til månen uden raket. Så jeg kiggede rundt og faldt med det samme for Daniel Wellington herreure og deres klare, men enkelte design. Der var på alle urene enkelte design objekter som gjorde de skilte sig ud, men resten var så klassisk som de kunne være, lige noget som min mand ville kunne lide. Jeg valgte et ur med et klassisk sort rem i læder. Urskiven var også sort og eneste som skilte sig ud var viserne som var en lys blå. Uret skulle være en særlig gave til ham på fars dag og jeg glæder mig meget til at give ham dette flotte ur.

Lidt sent ude

Med en hektisk hverdag, så kan selv den som planlægger ned til mindste detalje komme ud i stormvejr og jeg havde planlagt gaven til min mand i god tid, men fik ikke bestilt hans Daniel Wellington ur før i sidste øjeblik. Uret bestilte jeg hos Designerure, for det var klart dem som havde det største udvalg og som gav mig den bedste service. Det var ikke kun deres priser som var blandt de bedste på markedet, men det var også det faktum at de leverede gratis og deres kundeservice forsikrede mig om at de sagtens kunne få uret frem til mig i god tid inden fars dag, selvom jeg var meget sent ude. Alt de lovede mig holdt de. Første klasses service fra først til sidst.